Problem while cleaning the project

I start my webmethods Integration server at my localhost and from add/remove, add my project to the server.

I get the following error while cleaning and publishing.

Project [TEST11] bundle saved as: C:\Users\xx\workspace910\NewWorkSpace.metadata.plugins\com.softwareag.ide.eclipse.pld.bundle.builder.ui\TEST11\artifacts\TEST11.jar

‘Clean project:TestWebProject1’ has encountered a problem. This status has children statuses. Details : Project bundle generated! Error uninstalling project bundle TestWebProject1!

Error installing project bundle in the repository! null

java.lang.reflect.UndeclaredThrowableException
at com.sun.proxy.$Proxy24.transfer(Unknown Source)
at com.softwareag.applatform.pld.bundle.manager.tasks.InstallProjectBundleTask.transferBundle(InstallProjectBundleTask.java:89)
at com.softwareag.applatform.pld.bundle.manager.tasks.InstallProjectBundleTask.execute(InstallProjectBundleTask.java:52)
at com.softwareag.applatform.pld.util.jobs.TasksJob.run(TasksJob.java:73)
at org.eclipse.core.internal.jobs.Worker.run(Worker.java:55)
Caused by: javax.management.InstanceNotFoundException: AppPlatform:name=BundleDeployer
at com.sun.jmx.interceptor.DefaultMBeanServerInterceptor.getMBean(DefaultMBeanServerInterceptor.java:1095)
at com.sun.jmx.interceptor.DefaultMBeanServerInterceptor.getClassLoaderFor(DefaultMBeanServerInterceptor.java:1444)
at com.sun.jmx.mbeanserver.JmxMBeanServer.getClassLoaderFor(JmxMBeanServer.java:1324)
at com.softwareag.platform.jmx.internal.JmxAuthzForwarder.getClassLoaderFor(JmxAuthzForwarder.java:207)
at javax.management.remote.rmi.RMIConnectionImpl$6.run(RMIConnectionImpl.java:1365)
at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
at javax.management.remote.rmi.RMIConnectionImpl.getClassLoaderFor(RMIConnectionImpl.java:1362)
at javax.management.remote.rmi.RMIConnectionImpl.invoke(RMIConnectionImpl.java:813)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:62)
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:43)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:497)
at sun.rmi.server.UnicastServerRef.dispatch(UnicastServerRef.java:323)
at sun.rmi.transport.Transport$1.run(Transport.java:200)
at sun.rmi.transport.Transport$1.run(Transport.java:197)
at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
at sun.rmi.transport.Transport.serviceCall(Transport.java:196)
at sun.rmi.transport.tcp.TCPTransport.handleMessages(TCPTransport.java:568)
at sun.rmi.transport.tcp.TCPTransport$ConnectionHandler.run0(TCPTransport.java:826)
at sun.rmi.transport.tcp.TCPTransport$ConnectionHandler.lambda$run$256(TCPTransport.java:683)
at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
at sun.rmi.transport.tcp.TCPTransport$ConnectionHandler.run(TCPTransport.java:682)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor.runWorker(ThreadPoolExecutor.java:1142)
at java.util.concurrent.ThreadPoolExecutor$Worker.run(ThreadPoolExecutor.java:617)
at java.lang.Thread.run(Thread.java:745)
at sun.rmi.transport.StreamRemoteCall.exceptionReceivedFromServer(StreamRemoteCall.java:276)
at sun.rmi.transport.StreamRemoteCall.executeCall(StreamRemoteCall.java:253)
at sun.rmi.server.UnicastRef.invoke(UnicastRef.java:162)
at com.sun.jmx.remote.internal.PRef.invoke(Unknown Source)
at javax.management.remote.rmi.RMIConnectionImpl_Stub.invoke(Unknown Source)
at javax.management.remote.rmi.RMIConnector$RemoteMBeanServerConnection.invoke(RMIConnector.java:1020)
at com.sun.jmx.mbeanserver.MXBeanProxy$InvokeHandler.invoke(MXBeanProxy.java:150)
at com.sun.jmx.mbeanserver.MXBeanProxy.invoke(MXBeanProxy.java:167)
at javax.management.MBeanServerInvocationHandler.invoke(MBeanServerInvocationHandler.java:258)
… 5 more

Session Data:
eclipse.buildId=4.5.0.I20150603-2000
java.version=1.8.0_71
java.vendor=Oracle Corporation
BootLoader constants: OS=win32, ARCH=x86_64, WS=win32, NL=en_US
Framework arguments: -product com.webmethods.product.designer.ide
Command-line arguments: -data C:\Users\xx\workspace910\NewWorkSpace -os win32 -ws win32 -arch x86_64 -product com.webmethods.product.designer.ide

Any help would be appreciated.
Regards

Looks like your work space has got some problem. You can point to a new work space and continue instead of debugging what has happened in this.

-Senthil

I have changed the workspace to a more simple one like c:\aa…
but still the problem continues (actually I have tried this before)

I am connecting through domain and proxy, might this be a problem?

How have you solved this problem? I have it too.