Unable to connect to mirror repository

Hi:

I have created a Master Repository and created a Mirror from the Master. The job completes and the Mirror gets created. When I try to click on the mirror to review content it throws SPMREPE0044: Unable to load remote repository, REPOSITORY-xxxx_PRIME_XXXXX, due to Login failed for http://Server:8092/w64_Mirrir/repository? I also tried with 8093 SSL, but the error remians the same

Please let me know.

Best regards,

Aamir

Hi Aamir,

Do you still have this issue? I had the same; when I restarted CCE and its SPM I would get in again, but only for a while. I had to completely remove the repository and re-create it before the issue went away.

I still don’t know what the root cause of the problem was, though.

Yes I’m facing the same problem. Even after I’ve changed the authentication, port, restart cce/spm instance, rebuild the mirror, etc (picture attached) the mirror problem still occurs which is inaccessible (meanwhile the master repo didn’t disclosed any problem)

I wonder is there any way to solve this? Even the knowledge base
https://empower.softwareag.com/sl24sec/SecuredServices/KCFullTextASP/viewing/view.asp?KEY=125315-7294453&DSN=PIVOTAL&DST=TCD&HL=1&QUERY=SPMREPE0044%3A%7CLogin%7Cfailed%7Cfor&SessionID=494961623 yet answered the issue very well.

I’m using

  • Command Central 9.12 Fix 10
  • Platform Manager 9.12 Fix 10

Any help really appreciated

Hi,

I also have the same problem. Also, when I try to push an installation using the repository, I get a login failed error as well:

2017-12-13 16:04:13.709 CET (com.softwareag.plm.sd.common.Utils ) [WIS.CommonUtils.UnknownKey] DEBUG: Utils.toCgiUrl() server = http://s51lvcz.cmc.be:8092
2017-12-13 16:04:13.713 CET (com.softwareag.plm.sd. … .SdSecurityServiceImpl ) [WIS.SdSecurityService.Login failed.] ERROR: Message not found for messageKey ‘Login failed.’
2017-12-13 16:04:13.713 CET (com.softwareag.plm.sd. … .SdSecurityServiceImpl ) [WIS.SdSecurityService.Login failed.] ERROR: javax.security.auth.login.LoginException: failure while communicating with server: java.io.FileNotFoundException: http://s51lvcz.cmc.be:8092/cgi-bin/MIRROR_Products_98_LNX.cgi?G
2017-12-13 16:04:13.713 CET (com.softwareag.plm.sd. … .SdSecurityServiceImpl ) [WIS.SdSecurityService.Login failed.] ERROR: at com.softwareag.plm.sd.jaas.login.SdcLoginModule.authenticate(SdcLoginModule.java:97)
2017-12-13 16:04:13.713 CET (com.softwareag.plm.sd. … .SdSecurityServiceImpl ) [WIS.SdSecurityService.Login failed.] ERROR: wraps: java.io.FileNotFoundException: http://s51lvcz.cmc.be:8092/cgi-bin/MIRROR_Products_98_LNX.cgi?G

Does anyone have a clue?