problem during the first mediator's run

I’m a mediator’s newbie and I’ve a very strange (for me) problem.

My configuration:
- j2sdk1.4.1_03
- jakarta-tomcat-3.3.1a
- EntireX XML Mediator 7.2.1

I’ve put the war file in the webapps directory of tomcat and everything is correctly generated.
But when I try to launch mediator host manager I’ve an error message and on the DefaultComponentFactory.xbd logfile, I have a thing like that:

"[slf5s.start]12 juin 2003 13:50:56,109[slf5s.DATE] main[slf5s.THREAD] ERROR[slf5s.PRIORITY] xbd[slf5s.CATEGORY] - Failed to create rmiregistry at port 20050[slf5s.MESSAGE]
[slf5s.start]12 juin 2003 13:50:56,218[slf5s.DATE] main[slf5s.THREAD] ERROR[slf5s.PRIORITY] xbd[slf5s.CATEGORY] - Port already in use. [slf5s.MESSAGE]
[slf5s.start]12 juin 2003 13:50:57,406[slf5s.DATE] main[slf5s.THREAD] ERROR[slf5s.PRIORITY] xbd[slf5s.CATEGORY] - Can not Register the Factory with HostManager: com.softwareag.xbridge.exceptions.XConfigurationException No Mediator Host Manager is currently running.[slf5s.MESSAGE]
[slf5s.start]12 juin 2003 13:50:58,500[slf5s.DATE] main[slf5s.THREAD] ERROR[slf5s.PRIORITY] xbd[slf5s.CATEGORY] - Can not UnRegister the Factory with HostManager: com.softwareag.xbridge.exceptions.XConfigurationException No Mediator Host Manager is currently running.[slf5s.MESSAGE]
[slf5s.start]12 juin 2003 13:51:01,421[slf5s.DATE] main[slf5s.THREAD] ERROR[slf5s.PRIORITY] xbd[slf5s.CATEGORY] - Mediator looking up DefaultComponentFactory failed:java.rmi.NotBoundException[slf5s.MESSAGE]
[slf5s.start]12 juin 2003 13:51:01,421[slf5s.DATE] main[slf5s.THREAD] ERROR[slf5s.PRIORITY] xbd[slf5s.CATEGORY] - Exception:java.lang.NullPointerException[slf5s.MESSAGE]
[slf5s.start]12 juin 2003 13:51:01,421[slf5s.DATE] main[slf5s.THREAD] ERROR[slf5s.PRIORITY] xbd[slf5s.CATEGORY] - Mediator failed to create component type(name=Synchronizer)[slf5s.MESSAGE]
java.lang.NullPointerException
at com.softwareag.xbridge.CFactory.ComponentFactoryMain.a(Unknown Source)
at com.softwareag.xbridge.CFactory.ComponentFactoryMain.f(Unknown Source)
at com.softwareag.xbridge.CFactory.ComponentFactoryMain.main(Unknown Source)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:39)
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:324)
at com.softwareag.xbridge.launcher.MainLauncher.main(Unknown Source)
[slf5s.start]12 juin 2003 13:51:01,421[slf5s.DATE] main[slf5s.THREAD] ERROR[slf5s.PRIORITY] xbd[slf5s.CATEGORY] - Error creating components:java.lang.NullPointerException[slf5s.MESSAGE]
[slf5s.start]12 juin 2003 13:51:01,421[slf5s.DATE] main[slf5s.THREAD] ERROR[slf5s.PRIORITY] xbd[slf5s.CATEGORY] - Failed to start : DefaultComponentFactory[slf5s.MESSAGE]
"

I’ve changed the version of JDK and tomcat but It doesn’t change nothing…
If someone has ever had this problem, please say me.

thanks per advance
antoine, paris