Not able to start the Database, giving error

Hi

I have Installed Adabas in my desktop, both natural and adabas installed properly. But while stating the database it is erroring out.

Below is the error from the error file(Nucleas log)

%ADANUC-F-CPULIC, Number of CPUs restricted by licensing, CPUs online 6, CPUs licensed 4
%ADANUC-I-IOCNT, 2 IOs on dataset ASSO
%ADANUC-I-ABORTED, 14-APR-2015 08:06:56, elapsed time: 00:00:00

It would be really great if anyone help me on this regard. Please help me in starting the database.

Thanks in advance.

Regards
Narayana

Error File:

Reading configuration data from C:\ProgramData\Software AG\Adabas\db001\DB001.INI

%ADANUC-I-STARTED, 14-APR-2015 08:06:56, Version 6.3.0.03 (Windows 64Bit)
%ADANUC-I-PARSET, setting of ADABAS_ACCESS=ALL
%ADANUC-I-PARSET, setting of AR_CONFLICT=(ABORT)
%ADANUC-I-PARSET, setting of BFIO_PARALLEL_LIMIT=50
%ADANUC-I-PARSET, setting of BI=
%ADANUC-I-PARSET, setting of CLOGBMAX=4096
%ADANUC-I-PARSET, setting of CLOGLAYOUT=5
%ADANUC-I-PARSET, setting of DBID=1
%ADANUC-I-PARSET, setting of LAB=1048576
%ADANUC-I-PARSET, setting of LABX=20971520
%ADANUC-I-PARSET, setting of LBP=100M
%ADANUC-I-PARSET, setting of LPXA=10
%ADANUC-I-PARSET, setting of LWP=1000000
%ADANUC-I-PARSET, setting of MGC=50
%ADANUC-I-PARSET, setting of NCL=50
%ADANUC-I-PARSET, setting of NISNHQ=0
%ADANUC-I-PARSET, setting of NT=3
%ADANUC-I-PARSET, setting of NU=20
%ADANUC-I-PARSET, setting of TNAA=3000
%ADANUC-I-PARSET, setting of TNAE=3000
%ADANUC-I-PARSET, setting of TNAX=3000
%ADANUC-I-PARSET, setting of TT=3000
%ADANUC-I-PARSET, setting of WRITE_LIMIT=0

%ADANUC-F-CPULIC, Number of CPUs restricted by licensing, CPUs online 6, CPUs licensed 4
%ADANUC-I-IOCNT, 2 IOs on dataset ASSO
%ADANUC-I-ABORTED, 14-APR-2015 08:06:56, elapsed time: 00:00:00

I performed a Forum search for your error message. Look at the bottom of this thread:

http://tech.forums.softwareag.com/techjforum/posts/list/25513.page#197838