MWS error while accessing Integration-services

I faced following error while accesing Monitoring-Integration-Services in MWS 7.1

Error executing search. Have a System Administrator verify the Integration Server settings at Administration -> My webMethods -> System Settings.

Guys can you please advise me on below error.
Thanks a lot in advance.

2010-09-06 10:07:29 IST (wsclient : FATAL) [RID:59] - com.webmethods.caf.wsclient.proxy.impl.WSClientDynamicProxy: [ISS.0088.9134] Exception occurred while processing the body of the message
SOAPException( Client: [ISS.0088.9134] Exception occurred while processing the body of the message )
at electric.soap.SOAPMessage.getSOAPException(SOAPMessage.java:691)
at electric.soap.java.reference.JavaToSOAP.invoke(JavaToSOAP.java:256)
at electric.soap.java.reference.JavaToSOAP.invoke(JavaToSOAP.java:165)
at electric.proxy.handler.Proxy.invoke(Proxy.java:126)
at $Proxy9.getList(Unknown Source)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:39)
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:585)
at com.webmethods.caf.wsclient.proxy.impl.WSClientDynamicProxy.invokeMethod(WSClientDynamicProxy.java:89)
at com.webmethods.caf.wsclient.proxy.impl.WSClientDynamicProxy.invoke(WSClientDynamicProxy.java:134)
at $Proxy8.getList(Unknown Source)
at com.webmethods.bpo.portlet.wm_mon_service_list.Mon_service_list.getList_getList(Mon_service_list.java:923)
at com.webmethods.bpo.portlet.wm_mon_service_list.Mon_service_list.search(Mon_service_list.java:520)
at com.webmethods.portal.portlet.wm_commonsearchresults.mechanics.CommonsearchresultsMechanics.getSearchResults(CommonsearchresultsMechanics.java:89)
at com.webmethods.bpo.portlet.wm_mon_service_list.Mon_service_list.getSearchResults(Mon_service_list.java:570)
a
at org.mortbay.util.ThreadPool$PoolThread.run(ThreadPool.java:534)
2010-09-06 10:07:29 IST (Framework : INFO) [RID:59] - Error executing search. Have a System Administrator verify the Integration Server settings at Administration -> My webMethods -> System Settings.
com.webmethods.portal.PortalException: Error executing search. Have a System Administrator verify the Integration Server settings at Administration -> My webMethods -> System Settings.
at com.webmethods.bpo.portlet.wm_mon_service_list.Mon_service_list.getList_getList(Mon_service_list.java:935)

at com.webmethods.bpo.portlet.wm_mon_service_list.Mon_service_list.search(Mon_service_list.java:520)
at com.webmethods.portal.portlet.wm_commonsearchresults.mechanics.CommonsearchresultsMechanics.getSearchResults(CommonsearchresultsMechanics.java:89)

Hi Maddy, was you installing fixes? I had the same problem when I did that. If not, maybe the environment settings are wrong or not deployed properly.
Regards!