SAP Adapter Installation error

Hi,

I am getting the following error while trying to install the error

[TABLE=“class: tableView, width: 100%”]
[TR]
[TD=“class: heading, colspan: 2”]Load Errors[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD=“class: oddcol-l”]Name[/TD]
[TD=“class: oddcol-l”]Reason[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD=“class: evenrowdata-l”]wm.sap.Admin:registerRoutingListener[/TD]
[TD=“class: evenrowdata-l”]WmSAP Adapter: Error on creating new Object: [ART.114.3] Adapter Runtime: Unable to get information about adapter type WmSAP.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD=“class: oddrowdata-l”]wm.sap.Admin:registerAdapter[/TD]
[TD=“class: oddrowdata-l”]JCO.classInitialize(): Could not load middleware layer ‘com.sap.mw.jco.rfc.MiddlewareRFC’ JCO.nativeInit(): Could not initialize dynamic link library sapjcorfc [no sapjcorfc in java.library.path]. java.library.path [C:\wMSandBox\jvm\win150\jre\bin;.;C:\Windows\system32;C:\Windows;packages\WmWin32\code\libs;packages\WmSWIFTNetServer\code\libs;packages\WmSWIFTNetClient\code\libs;packages\WmPKI\code\libs;packages\WmDotNet\code\libs;packages\WmCASmf\code\libs;C:\oraclexe\app\oracle\product\10.2.0\server\bin;C:\Windows\system32;C:\Windows;C:\Windows\System32\Wbem;C:\Windows\System32\WindowsPowerShell\v1.0;C:\Program Files (x86)\ManageSoft\Common;C:\Program Files (x86)\TortoiseSVN\bin;C:\Program Files\TortoiseSVN\bin;C:\Program Files (x86)\Java\jre1.6.0_15\bin;C:\Program Files (x86)\SlikSvn\bin;C:\wMSandBox\IntegrationServer…\common\bin;C:\wMSandBox\IntegrationServer\support\win32;C:\wMSandBox\jvm\win150\jre\bin\server;C:\wMSandBox\IntegrationServer\lib;][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD=“class: evenrowdata-l”]wm.sap.Admin:registerLocalConnection[/TD]
[TD=“class: evenrowdata-l”]WmSAP Adapter: Error on creating new Object: [ART.118.5042] Adapter Runtime (Connection): Unable to enable connection resource wm.sap.internal.cs:emptyConnection. [ART.118.5022] Adapter Runtime (Connection): Cannot create connection wm.sap.internal.cs:emptyConnection. Adapter type WmSAP does not exist.[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD=“class: oddrowdata-l”]wm.sap.Admin:registerTransactionStore[/TD]
[TD=“class: oddrowdata-l”]java.lang.NoClassDefFoundError[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

What Adapter version and after install did you restart IS? Also did you configure all the required jco3 jars in the IS/Adapter static classpath?

HTH,
RMG

Hi RMG,

The Version is 6.5 , I kept all the required files in the static classpath also restated the server.

My IS is installed on a windows machine.

Let me know if you need any more information.

~SM