Null pointer exception while trying to start MWS 7.1.2

We did an upgarde from 71 to 712 and from then on we are receiving below error. Can someone throw some light where we should start?

2009-08-25 19:31:34 EDT (Framework : FATAL) - [POP.001.0002] A “java.lang.NullPo
interException” occurred with the Message “at com.webmethods.portal.bizPolicy.co
mmand.impl.CommandManager.getCommand(CommandManager.java:86)”
java.lang.NullPointerException
at com.webmethods.portal.bizPolicy.command.impl.CommandManager.getComman
d(CommandManager.java:86)
at com.webmethods.portal.bizPolicy.command.impl.CommandManager.getComman
d(CommandManager.java:65)
at com.webmethods.portal.taglib.ui.command.ProcessClientSideScriptsBoots
trap.init(ProcessClientSideScriptsBootstrap.java:39)
at com.webmethods.portal.system.init.impl.DefaultPhase$InitializableWrap
per.init(DefaultPhase.java:118)
at com.webmethods.portal.system.init.impl.DefaultPhase.initComponent(Def
aultPhase.java:99)
at com.webmethods.portal.system.impl.BaseProvider.initComponents(BasePro
vider.java:512)
at com.webmethods.portal.system.impl.BaseProvider.init(BaseProvider.java
:125)
at com.webmethods.portal.system.init.impl.DefaultPhase.init(DefaultPhase
.java:44)
at com.webmethods.portal.system.init.impl.DefaultPhaseProvider.initCompo
nent(DefaultPhaseProvider.java:257)
at com.webmethods.portal.system.impl.BaseProvider.initComponents(BasePro
vider.java:512)
at com.webmethods.portal.system.impl.BaseProvider.init(BaseProvider.java
:125)
at com.webmethods.portal.system.init.impl.DefaultPhaseProvider.initializ
ePhases(DefaultPhaseProvider.java:89)
at com.webmethods.portal.system.init.impl.ClusterPhaseProvider.initializ
ePhases(ClusterPhaseProvider.java:27)
at com.webmethods.portal.system.PortalSystem.init(PortalSystem.java:868)
at com.webmethods.portal.system.PortalSystem.main(PortalSystem.java:827)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.
java:39)
at sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAcces
sorImpl.java:25)
at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:585)
at com.webmethods.portal.system.start.Main.start(Main.java:131)
at com.webmethods.portal.system.start.Main.main(Main.java:48)

Thanks
Meena

The only way you can make your MWS working is point the MWS server to new database.
I tried installing multiple times but it didn’t work, finally i changed the database and now it is working.

The only way you can make your MWS working is point the MWS server to new database.
I tried installing multiple times but it didn’t work, finally i changed the database and now it is working.

Sorry … I am new at this forum … I don´t know exactly how to search and how to post my doubts.

But I saw this … related to my problem …

2010-10-04 11:01:49 ART (Framework:FATAL) - [POP.001.0002] A “java.lang.NullPointerException” occurred with the Message “at com.webmethods.portal.bizPolicy.command.impl.CommandManager.getCommand(CommandManager.java:86)”

And I don´t understand the way it was solved …

Any ideas ?? What should I do with the database ?? Mine, has information …

Thanks.
Leticia.