Facility 1 -Adapter registered with bundle

HI ,
Whenever I am restarting the server , am got the below messages for everytime.
I do not know y am getting these messages.
Please do let me know …:confused: :confused:

2010-09-29 15:20:50 AMT [ISS.0028.0012C] WmJDBCAdapter: Startup service (wm.adapter.wmjdbc.admin:registerAdapter)
2010-09-29 15:20:50 AMT [SCC.0126.0200I] SCC ConnectionManager pool ABD_BE_DBConn:BEDBConn started
2010-09-29 15:20:50 AMT [ART.0114.1100D] Adapter Runtime: Facility 1 - JDBCAdapter registered with bundle com.wm.adapter.wmjdbc.JDBCAdapterResourceBundle.
2010-09-29 15:20:50 AMT [ISS.0028.0012C] WmJDBCAdapter: Startup service (pub.pollingNotificationUtils:startup)
2010-09-29 15:20:50 AMT [ISS.0028.0012C] WmMQAdapter: Startup service (wm.mqseries.admin:registerAdapter)
2010-09-29 15:20:50 AMT [ART.0114.1100D] Adapter Runtime: Facility 600 - wmMQAdapter registered with bundle com.wm.adapter.wmmqadapter.wmMQAdapterResourceBundle.
2010-09-29 15:20:50 AMT [SCC.0126.0200I] SCC ConnectionManager pool ABD_MQ.MQConn:ABD_MQConn_65 started
2010-09-29 15:20:50 AMT [SCC.0126.0200I] SCC ConnectionManager pool ABD_MQ:ABD_MQ_ListenerConn_65 started
2010-09-29 15:20:50 AMT [ISS.0028.0012C] WmAdminResource: Startup service (wm.administratorResource.admin:initialize)


Thanks in advance !


Regards,
[COLOR=blue]B

[/COLOR]

what level of logging are you at? What version of IS are you using?

Cheers,
Akshith

webmethods 6.5 nd debugging level 4

Those messages are perfect and you should not be worried about them.

Yup, devexpert is right and thats what i suspected too.

Cheers,
Akshith