Error while starting Command central console

Hi ,

I am getting this error while starting up command central in one of the development server 9.8. Console getting up but unable to login with Administrator credentials.

629714000
INFO | jvm 1 | 2016/03/23 03:39:08 | [p2] Wed Mar 23 03:39:08 EDT 2016 - [Start Level Event Dispatcher] [reconciler] /opt/WebMethods-dev1/profiles/CCE/links=0
INFO | jvm 1 | 2016/03/23 03:39:08 | [p2] Wed Mar 23 03:39:08 EDT 2016 - [Start Level Event Dispatcher] [reconciler] /opt/WebMethods-dev1/profiles/CCE/configuration/org.eclipse.update/platform.xml=0
INFO | jvm 1 | 2016/03/23 03:39:08 | [p2] Wed Mar 23 03:39:08 EDT 2016 - [Start Level Event Dispatcher] [reconciler] /opt/WebMethods-dev1/profiles/CCE/features=0
INFO | jvm 1 | 2016/03/23 03:39:11 | [org.eclipse.gemini.blueprint.service.importer.support.AbstractOsgiServiceImportFactoryBean] 2016-03-23 03:39:11,102 WARN : OSGi importer [consumers] definition contains no interfaces: all invocations will be executed on the proxy and not on the backing service
INFO | jvm 1 | 2016/03/23 03:39:16 | [com.softwareag.eda.nerv.impl.util.component.ComponentUpdater] 2016-03-23 03:39:16,594 WARN : [EDANII0074] A configuration change in NERV component ‘nervDefaultJMS’ has been detected.
INFO | jvm 1 | 2016/03/23 03:39:17 | Mar 23, 2016 3:39:17 AM org.apache.catalina.core.StandardService startInternal
INFO | jvm 1 | 2016/03/23 03:39:17 | INFO: Starting service Catalina
INFO | jvm 1 | 2016/03/23 03:39:17 | Mar 23, 2016 3:39:17 AM org.apache.catalina.core.StandardEngine startInternal
INFO | jvm 1 | 2016/03/23 03:39:17 | INFO: Starting Servlet Engine: Apache Tomcat/7.0.53
INFO | jvm 1 | 2016/03/23 03:39:19 | [com.softwareag.eda.nerv.impl.util.component.ComponentUpdater] 2016-03-23 03:39:19,820 WARN : [EDANIW0009] Failed to configure NERV Default Component ‘nervDefaultJMS’ with specified configuration properties: Failed to bind topic ‘EventFactory’ at ‘nsp://djaxlwmm9008.corp.citistreet.org:9000’.
INFO | jvm 1 | 2016/03/23 03:39:19 | [com.softwareag.eda.nerv.impl.util.JmsSupportService] 2016-03-23 03:39:19,824 WARN : [EDANIW0012] Failed to register service ‘com.softwareag.eda.nerv.jms.JmsSupport’ because NERV component ‘nervDefaultJMS’ does not configure a webMethods Broker or Universal Messaging connection.
INFO | jvm 1 | 2016/03/23 03:39:19 | [com.softwareag.eda.nerv.error.handling.ErrorHandlerConfiguration] 2016-03-23 03:39:19,831 WARN : Guaranteed delivery of NERV is enabled. Therefore, specified value for property ‘com.softwareag.eda.nerv.maximum.redelivery.attempts’ will be ignored. Instead, ‘-1’ will be set as redeliveries count, thus configuring infinite re-delivery attempts.
INFO | jvm 1 | 2016/03/23 03:39:27 | Mar 23, 2016 3:39:27 AM org.apache.catalina.startup.HostConfig deployDirectory
INFO | jvm 1 | 2016/03/23 03:39:27 | INFO: Deploying web application directory /opt/WebMethods-dev1/profiles/CCE/workspace/webapps/ROOT
INFO | jvm 1 | 2016/03/23 03:39:27 | Mar 23, 2016 3:39:27 AM org.apache.catalina.loader.WebappLoader startInternal
INFO | jvm 1 | 2016/03/23 03:39:27 | INFO: Dual registration of jndi stream handler: factory already defined
INFO | jvm 1 | 2016/03/23 03:39:27 | Mar 23, 2016 3:39:27 AM org.apache.catalina.loader.WebappLoader buildClassPath
INFO | jvm 1 | 2016/03/23 03:39:27 | INFO: Unknown loader org.eclipse.osgi.internal.baseadaptor.DefaultClassLoader@28b64272[com.springsource.org.apache.catalina:7.0.53(id=212)] class org.eclipse.osgi.internal.baseadaptor.DefaultClassLoader

The log does not show anything about invalid Administrator credentials.
Are you using default Administrator/manage password?
When was the last time you were able to login?
Are you sure nobody else changed the credentials for the Administrator user?

If this is a development environment and you’re still using CC 9.8, I strongly recommend upgrading it to CC 9.9 (and soon to CC 9.10). As part of the procedure you to set/change your Administrator password and perform migration from 9.8

Please see quick guide here:
http://techcommunity.softwareag.com/pwiki/-/wiki/Main/Command+Central+Quick+Start
Watch the video and read FAQ section

For general FAQ why you should upgrade see
http://techcommunity.softwareag.com/pwiki/-/wiki/Main/Command+Central+General+FAQ

Thanks
Sergei

Hi Varalakshmi,

according to the error messages this looks like configuration or installation issue.

Please consider uninstalling and reinstalling command central.

Regards,
Holger