Azure IS package deployment failed

What product/components do you use and which version/fix level are you on?

Free trial version 10.5

Is your question related to the free trial, or to a production (customer) instance?

No

What are you trying to achieve? Please describe it in detail.

  1. Inside the Linux box have cloned repos.
  2. The first one is - GitHub - SoftwareAG/webmethods-sample-project-layout: Sample project layout for webMethods assets. This sample also demostrates CI quick set up together with https://github.com/SoftwareAG/sagdevops-ci-assets
  3. The second one is - GitHub - SoftwareAG/sagdevops-ci-assets: Software AG DevOps library to support assets CI (continuous integration) with webMethods 9.x and 10.0. Work together with https://github.com/SoftwareAG/webmethods-sample-project-layout
  4. created azure pipeline and added all the assets and build.xml file from repo webmethods-sample-project-layout and create pipeline.yaml file
  5. pipeline.yaml file attached
    pipeline.txt (1.1 KB)
  6. Inside the CI assets repo - updated system properties file.
    System.txt (1.3 KB)
  7. Finally I have executed the pipeline but it went failed.
  8. I have attached
    deploy.log (18.1 KB)
    deploy logs.
  9. Note: when I’m executing build stage alone I can see azure workspace and a composite package has been created in this location RepoIndexer is processing composite Fibonachi from composite file /home/viswa/azure-build-work/1/s/target/sag-Source/build/IS/Fibonachi.acdl
    10 ) when I’m executing the deploy stage above the package I don’t any IS/Fibonachi.acdl inside azure work folder, please refer the below image

Do you get any error messages? Please provide a full error message screenshot and log file.

Error log attached

Have you installed all the latest fixes of the products and systems you are using?

NA

1 Like