after setup.....build failed

X-Application Version: 3.1.2
Tamino Version : 3.1.1
Platform : XP
WebContainer : Tomcat 3.3a
JDK Version : 1.3.1

after i followed strictly all istruction of the documentation (configuration tips -Xapplicaton) the output of the command setup is the same:


Microsoft Windows XP [Versione 5.1.2600]
© Copyright 1985-2001 Microsoft Corp.



C:\xapplication>setup

C:\xapplication>build setup
Buildfile: ncconfig\buildLib.xml

setup:

setup.prerequisites:
[copy] Copying 8 files to C:\xapplication\prerequisites\lib\opt

setup.tomcat:
[echo] generating configuration file: C:\tomcat/conf/apps-xapplication.xml

examples.api:
[mkdir] Created dir: C:\xapplication\examples\api\debug
[javac] Compiling 7 source files to C:\xapplication\examples\api\debug

examples.jsp:
[echo] Build JSP Examples for Collection: xapplication312

WEB-INF:
[echo] creating web application directory C:\xapplication/examples/jsp/simp
le/WEB-INF

WEB-INF:
[echo] creating web application directory C:\xapplication/examples/jsp/prop
erty/WEB-INF

WEB-INF:
[echo] creating web application directory C:\xapplication/examples/jsp/invo
ice/WEB-INF

demos.jsp:

WEB-INF:
[echo] creating web application directory C:\xapplication/demos/jsp/propert
y/WEB-INF

generator:
[mkdir] Created dir: C:\xapplication\generator

WEB-INF:
[echo] creating web application directory generator/WEB-INF
[delete] Deleting directory C:\xapplication\generator\WEB-INF\jsp
[echo] generating web.xml
[echo] copying additional libs …
[copy] Copying 4 files to C:\xapplication\generator\WEB-INF\lib
[echo] copying images and other resources …
[copy] Copying 32 files to C:\xapplication\generator

setup.collection:

defineTSD:
[java] reading tsd file testsuite\xmlfiles\property\property.tsd
[java] java.lang.NoClassDefFoundError: javax/xml/parsers/SAXParserFactory
[java] at java.lang.ClassLoader.defineClass0(Native Method)
[java] at java.lang.ClassLoader.defineClass(ClassLoader.java:488)
[java] at java.security.SecureClassLoader.defineClass(SecureClassLoader
.java:106)
[java] at java.net.URLClassLoader.defineClass(URLClassLoader.java:243)
[java] at java.net.URLClassLoader.access$100(URLClassLoader.java:51)
[java] at java.net.URLClassLoader$1.run(URLClassLoader.java:190)
[java] at java.security.AccessController.doPrivileged(Native Method)
[java] at java.net.URLClassLoader.findClass(URLClassLoader.java:183)
[java] at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:294)
[java] at sun.misc.Launcher$AppClassLoader.loadClass(Launcher.java:281)

[java] at java.lang.ClassLoader.loadClass(ClassLoader.java:250)
[java] at java.lang.ClassLoader.loadClassInternal(ClassLoader.java:310)

[java] at com.softwareag.xtools.xapplication.common.Util.inputToElement
(Util.java:307)
[java] at com.softwareag.xtools.xapplication.common.Util.inputToElement
(Util.java:282)
[java] at com.softwareag.xtools.xapplication.common.Util.fileToElement(
Util.java:217)
[java] at com.softwareag.xtools.xapplication.businessdocument.DefineTSD
.run(DefineTSD.java:95)
[java] at com.softwareag.xtools.xapplication.businessdocument.DefineTSD
.main(DefineTSD.java:65)
[java] Exception in thread "main"

BUILD FAILED

C:\xapplication\ncconfig\buildLib.xml:199: Java returned: 1

Total time: 25 seconds
C:\xapplication>

the file jaxp is not istalled in my system.
help me please!!! :confused: