X-Application installation problem

X-Application Version: 3.1.2
Tamino Version : 3.1.1
Platform : Win2k,
WebContainer : Tomcat 3.3
JDK Version : 1.4.0


Have unzipped the X-application into c:\Tamino. Customized the env.cmd file and then execute the setup.cmd. I get the following error and can’t resolve it. Any help appreciated.


Output:

C:\Program Files\Software AG\Tamino\xapplication_312>setup

C:\Program Files\Software AG\Tamino\xapplication_312>build setup
Buildfile: ncconfig\buildLib.xml

setup:

setup.prerequisites:

setup.tomcat:
[echo] generating configuration file: C:\Program Files\Software AG\Tamino\T
amino WebDav Server 3.1.1\jakarta-tomcat/conf/apps-xapplication.xml

examples.api:
[delete] Deleting directory C:\Program Files\Software AG\Tamino\xapplication_
312\examples\api\debug
[mkdir] Created dir: C:\Program Files\Software AG\Tamino\xapplication_312\ex
amples\api\debug
[javac] Compiling 7 source files to C:\Program Files\Software AG\Tamino\xapp
lication_312\examples\api\debug

examples.jsp:
[echo] Build JSP Examples for Collection: xapplication312

WEB-INF:
[echo] creating web application directory C:\Program Files\Software AG\Tami
no\xapplication_312/examples/jsp/simple/WEB-INF
[delete] Deleting directory C:\Program Files\Software AG\Tamino\xapplication_
312\examples\jsp\simple\WEB-INF
[java] error: no such file or directory: C:\Program%20Files\Software%20AG\T
amino\xapplication_312\WEB-INF
[java] aborted

BUILD FAILED

C:\Program Files\Software AG\Tamino\xapplication_312\ncconfig\buildLib.xml:185:
Java returned: 1

Total time: 8 seconds
C:\Program Files\Software AG\Tamino\xapplication_312>


Thanks

[This message was edited by Christian Freytag on 26 Jul 2002 at 10:00.]

Weired.

You unpacked into
"C:\Program Files\Software AG\Tamino",
“C:\Tamino” was just a typo, right?

We’ve tested installing X-Application in
a directory with spaces (e.g. under
“Program File”) and it work …
But you problems looks like a problem with
spaces. Could you try to install into a directory
without spaces? E.g. “c:\Tamino”.


Michael

Software AG Germany, Darmstadt

I changed the directory for the Xapplication to be a diectory without spaces. Example: C:\XAP and the setup.cmd ran fine. It appears that there are problems with direcotries that have spaces in it.

Thanks.

Solved with version 3.1.3