Unable to start the Analytic Engine

Hi,

I have configured Analytic engine environment and deployed in MWS. After that DB Pool password got changed. I have changed the jdbc pool pwd at “SoftwareAG\optimize\analysis\conf\JDBC\pools” by giving plain text.From that point when I start the analytic engine it is throwing below error. I have tried by restoring the back up of deployment file in MWS.

Error:

18:46:03.421 IST INFO: Registered web service - deployer
INFO | jvm 1 | 2013/03/26 18:46:03 | (OPTIMIZE) [Analytic Engine v8.2.1.0.WebServiceDCAWrapper.configLoaded] 2013-03-26 18:46:03.421 IST INFO: Loaded configuration file “C:\SoftwareAG\optimize\analysis/conf/security/ccs/CCSCredentials.xml”.
INFO | jvm 1 | 2013/03/26 18:46:03 | (OPTIMIZE) [Analytic Engine v8.2.1.0.WebServiceDCAWrapper.wsDcaRegisterServiceSuccess] 2013-03-26 18:46:03.421 IST INFO: Registered web service - IRemoteConfiguration
INFO | jvm 1 | 2013/03/26 18:46:03 | (OPTIMIZE) [Analytic Engine v8.2.1.0.WebServiceDCAWrapper.wsDcaRegisterServiceSuccess] 2013-03-26 18:46:03.421 IST INFO: Registered web service - shutdown
INFO | jvm 1 | 2013/03/26 18:46:03 | () [JDBCPools.admin.3312] 2013-03-26 18:46:03.468 IST ERROR: Failed to initialize pool from file ‘MWSPool.xml’; reason: ‘Password cannot be null or empty’
INFO | jvm 1 | 2013/03/26 18:46:03 | () [JDBCPools.admin.3310] 2013-03-26 18:46:03.484 IST WARN: Could not locate connection pool ‘MWSPool’, assigned to alias ‘analysis.engine’
INFO | jvm 1 | 2013/03/26 18:46:03 | () [JDBCPools.admin.3310] 2013-03-26 18:46:03.484 IST WARN: Could not locate connection pool ‘MWSPool’, assigned to alias ‘common.directory’
INFO | jvm 1 | 2013/03/26 18:46:03 | () [JDBCPools.admin.3310] 2013-03-26 18:46:03.484 IST WARN: Could not locate connection pool ‘ProcessAudit’, assigned to alias ‘process.history’
INFO | jvm 1 | 2013/03/26 18:46:03 | () [JDBCPools.admin.3310] 2013-03-26 18:46:03.484 IST WARN: Could not locate connection pool ‘ProcessAudit’, assigned to alias ‘process.model’
INFO | jvm 1 | 2013/03/26 18:46:03 | () [JDBCPools.admin.3310] 2013-03-26 18:46:03.500 IST WARN: Could not locate connection pool ‘ProcessAudit’, assigned to alias ‘process.work’
INFO | jvm 1 | 2013/03/26 18:46:03 | (OPTIMIZE) [Analytic Engine v8.2.1.0.ClusterManagementFactory.UnknownKey] 2013-03-26 18:46:03.515 IST INFO: Configuring non-clustered node Analytic Engine v8.2.1.0
INFO | jvm 1 | 2013/03/26 18:46:03 | Unable to start the engine: null
INFO | jvm 1 | 2013/03/26 18:46:03 | java.lang.NullPointerException
INFO | jvm 1 | 2013/03/26 18:46:03 | at com.webmethods.bpo.database.SCGConnectionManager.getDriverType(SCGConnectionManager.java:159)
INFO | jvm 1 | 2013/03/26 18:46:03 | at com.webmethods.optimize.datamodel.common.StorageFactory.(StorageFactory.java:62)
INFO | jvm 1 | 2013/03/26 18:46:03 | at com.webmethods.optimize.stack.Stack.startSingletons(Stack.java:181)
INFO | jvm 1 | 2013/03/26 18:46:03 | at

Regards,
Satish Devineni