Not able to start Analytic Engine

Hi,

I have installed all the components of webMethods 8.0.0 and able to start IS, WMS properly.

I am facing issue with optimize.—when I am starting any component of optimize, getting error something like below –

Java™ SE Runtime Environment (build 1.6.0_19-b04)
Java HotSpot™ Server VM (build 16.2-b04, mixed mode)

Oct 6, 2011 2:46:34 PM com.webmethods.sc.config.ConfigurationLogger log
INFO: Out-of-band file changes will be monitored every ‘60000’ milliseconds
(OPTIMIZE) [AE.HttpWSServer.httpServerSSLConfigLoaded] 2011-10-06 14:46:35.312 CAT INFO: Loaded Glue SSL configuration file C:\SoftwareAG_New\optimize\analysis\c
onf/glue/GlueSSLProperties.xml
[STARTUP] Glue 8.0 Fix 2 build 3
[STARTUP] soap/http server started on http://ihc52d8bs:15000/services
(OPTIMIZE) [AE.HttpWSServer.httpServerSSLConfigLoaded] 2011-10-06 14:46:42.171 CAT INFO: Loaded Glue SSL configuration file C:\SoftwareAG_New\optimize\analysis\c
onf/security/ccs/CCSCredentials.xml
(OPTIMIZE) [AE.WebServiceDCAWrapper.wsDcaRegisterServiceSuccess] 2011-10-06 14:46:42.187 CAT INFO: Registered web service - IRemoteConfiguration
(OPTIMIZE) [AE.WebServiceDCAWrapper.wsDcaRegisterServiceSuccess] 2011-10-06 14:46:42.203 CAT INFO: Registered web service - shutdown
(OPTIMIZE) [AE.Stack.UnknownKey] 2011-10-06 14:46:42.203 CAT INFO: Analytic Engine waiting for configuration.
(OPTIMIZE) [AE.PrintAlarm.printAlarm] 2011-10-06 14:47:42.203 CAT INFO: HEALTH INFO [fm-146,891K/tm-279,104K/cm-132,212K/mm-819,200K/pma-16%/tc-8]


I am not able to understand what configuration I need to change…anybody can help anything on it…

Thanks a lot,
bijendra

Hi Bijendra Rajput,

You need to Define the environment at MWS. please refer Optimize admin guide to configure the environment.

Thank You,
Regards,
Naga Durga Prasad Ch.