My webMethods can't start - IS6.5

Dear pals,
Have you encoutered such problem:
Service are started,but My webMethods can’t be visited by web http://localhost:8080 (connect in vain),if so,how to solve it,Thanks.
By the way,no error log displays.

// webMethods Broker Monitor 6.5 --Started
// webMethods Broker Server 6.5, port 6849 --Started

Did you change default MWS port while doing installation? if not please try with http://localhost:8585

8585 is MWS default port.

Thanks arulchristhuraj.

Thanks arulchristhuraj.
It looks this problem involving with Jetty issue …and now,
I updated My webMethods Server to version 7.1.2,but when starting,another error message occured list as below:
2010-07-09 01:59:10 CST (Framework : FATAL) - [POP.001.0002] A “java.lang.NoClassDefFoundError” occurred with the Message “com/webmethods/portal/portlet/wm_discotres_common/IForumConstants”
java.lang.NoClassDefFoundError: com/webmethods/portal/portlet/wm_discotres_common/IForumConstants
How to handle this issue? in WMS 7.1.2 ,Thanks a lot ~~

Thanks arulchristhuraj.
It looks this problem involving with Jetty issue …and now,
I updated My webMethods Server to version 7.1.2,but when starting,another error message occured list as below:
2010-07-09 01:59:10 CST (Framework : FATAL) - [POP.001.0002] A “java.lang.NoClassDefFoundError” occurred with the Message “com/webmethods/portal/portlet/wm_discotres_common/IForumConstants”
java.lang.NoClassDefFoundError: com/webmethods/portal/portlet/wm_discotres_common/IForumConstants
How to handle this issue? in WMS 7.1.2 ,Thanks a lot ~~