Httplocalhost5555WmBrokerAdmin

Hi,
Installed Webmethods6. Integrations server and broker server are up and running. But, I am not able to start WmBrokerAdmin. I am using http://localhost:5555/WmBrokerAdmin, it says page cannot be displayed.

Please let me know.

Thanks,
Shri

Hi, Shri.

Log into your Administrator and confirm that the WmBrokerAdmin package is running. You can do that by selecting the “Packages > Management” link in the left-side menu pane.

Find the WmBrokerAdmin package and confirm that the package is enabled in “Green” mode. If the package is enabled and is not throwing errors, click on the and see if the same 404 error occurs.

Thanks.

Hi Dan,

Thanks for your reply. I logged into Administrator but WmBrokerAdmin doesn’t exist under package management. May be problem with installation. Let me know.

Thanks,
Shri

Hi, Shri.

When you installed the webMethods Platform, the WmBrokerAdmin was not included. Because there is no WmBrokerAdmin, you cannot access that package’s namespace.

Your server has no record of a WmBrokerAdmin package so when you type http://localhost:5555/WmBrokerAdmin/, there is nothing to find and, hence, the 404 Page Not Found error.

Do you have WmBrokerAdmin on your hard disk? If so, do the following:

  1. Copy WmBrokerAdmininto the server’s /replicate/inbound/ directory []Open your browser to serverhost:serverpost and login using your administration credentials []In the left-side menu pane, select “Packages > Management” []Select “Install inbound package” []Select the WmBrokerAdmin package from the drop-down list and install it.

If the package loads without error, you should be okay to move forward. You can use the steps in my above post to confirm if the package in installed and active.

Good luck and let us know how you make out.

Hi Dan,

Thanks for your reply. I reinstalled Webmethods administration packages, earlier I might have missed this or partially installed. It is working fine now.

Thanks again.

Shri

Great! Glad you got everything sorted out.

Hi,
I had just installed IntegrationServer and Broker of 6.1 version but couldn’t find the “WmBrokerAdmin” package on the hard disk thus not allowing me to login to "http://localhost:5555/WmBrokerAdmin".
Do I need to re-install broker server again?.please advise.

Madhav.

NO, just select the WmBrokerAdmin package under Administration.
It’s not selected by default.

hai,

Iam creating new default broker in my broker server,but developer shows only default broker documents only that means it shows only Broker #1 broker documents only.I want show new default broker documents in developer.Tell me where iam going to wrong.

with regards,
venkat

Hi,

How to use java services in WmBrokerAdmin.wm.broker.admin folder into other flow service??
i am using wm6.1, webMethods Broker Administrator 6.1.0.0.84 011204 ,
API Version 6.1.

Regards,
Puneet Saxena

Hi,

I have installed IS. But when I start the server, it was not getting started saying that 5555 port is in use. So I started the server with
“serever.bat -log none -debug 6 -port 5556”. IS started. I didn’t find WmBrokerAdmin. So I installed it. But when I use:

http://localhost:5556/WmBrokerAdmin, I am getting:
Access denied for user Administrator on port 5556 -> ‘WmBrokerAdmin/’ from 127.

Please help.
0.0.1.