Error when trying enable a process definition or deleting it

Hi Dear Members,

Well I have a problem that I don’t understand.
I upload from designer in my DEV a new process definition. When I try to activate it with/without BAM option or trying to delete it (no process instances), I got this error :

[exception.wm_bam_process_config] Your last action caused an exception to occur while executing deleteProcessModelsWS(). The details for that exception follow SOAPException( Client: [ISS.0088.9134] Exception occurred while processing the body of the message ). The stack follows: com.webmethods.caf.wsclient.proxy.impl.WSClientDynamicProxy.java:397 com.webmethods.caf.wsclient.proxy.impl.WSClientDynamicProxy.java:216 $Proxy0.java:-1 com.webmethods.bpo.portlet.wm_bam_process_config.Bam_process_config.java:1116 com.webmethods.bpo.portlet.wm_bam_process_config.Bam_process_config.java:1065 com.webmethods.bpo.portlet.wm_bam_process_config.Bam_process_config.java:399 sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.java:-2 sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.java:39 sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.java:25 java.lang.reflect.Method.java:585 com.webmethods.portal.mech.portlet.impl.PortletMechanics.java:114 com.webmethods.portal.bizPolicy.command.portlet.ExecutePortletMethod.java:53 com.webmethods.portal.framework.portlet.LegacyPortletContainer.java:229 com.webmethods.portal.framework.portlet.LegacyPortletContainer.java:110 com.webmethods.portal.framework.portlet.beans.rest.RestfulPCAHandler.java:182 com.webmethods.portal.framework.dispatch.DispatchManager.java:438 com.webmethods.portal.framework.dispatch.DispatchManager.java:371 com.webmethods.portal.framework.impl.PortalServlet.java:242 javax.servlet.http.HttpServlet.java:689 org.mortbay.jetty.servlet.ServletHolder.java:428 org.mortbay.jetty.servlet.WebApplicationHandler$CachedChain.java:830 com.webmethods.portal.framework.impl.NTLMFilter.java:50 org.mortbay.jetty.servlet.WebApplicationHandler$CachedChain.java:821 com.webmethods.caf.faces.servlet.GZIPFilter.java:34 org.mortbay.jetty.servlet.WebApplicationHandler$CachedChain.java:821 org.mortbay.jetty.servlet.WebApplicationHandler.java:471 org.mortbay.jetty.servlet.ServletHandler.java:568 org.mortbay.http.HttpContext.java:1530 org.mortbay.jetty.servlet.WebApplicationContext.java:633 org.mortbay.http.HttpContext.java:1482 com.webmethods.portal.webApplication.WmWebAppContext.java:159 org.mortbay.http.HttpServer.java:909 org.mortbay.http.HttpConnection.java:820 org.mortbay.http.HttpConnection.java:986 org.mortbay.http.HttpConnection.java:837 org.mortbay.http.SocketListener.java:245 org.mortbay.util.ThreadedServer.java:357 org.mortbay.util.ThreadPool$PoolThread.java:534

It’s only on this process, no error whith the other one.
I tried to shutdown all BAM components or enable it one by one but without success.

So if you have any idea OR a script to delete this process model in Database (SQL Server 2005), that’ll be a great help !

My Dev environment is under 7.1.1 Realease.

Thanks in advance

Best Regards,
Vincent

same problem here. Did you find how to resolve it?

Hi,

We don’t resolved the issue in a good way (in my point of view).
We delete process def in the database (with the database configuration which is used for create / recreate database).

Regards,
Vincent

have you activate it?