APIGateway Backup not working

What product/components do you use and which version/fix level?

API Gateway

Are you using a free trial or a product with a customer license?

License

What are trying to achieve? Please describe in detail.

I am trying to take the backup of API gateway assets. It was working before but know it is not working. And there are no error.
The backup command is successful and i can see the backup in list as well according to below screenshot. But when i try to check the status it always respond with file not found. I have multiple naming conventions as well but nothing is working.

and below is the list and status command.

Do you get any error messages? Please provide a full error message screenshot and log file.

Hi Misbah,

What is the version and fix level of API Gateway?

Could you please run the following requests and share the response.

  1. GET http://localhost:9240/_cat/snapshots/<repo_name>?v
    For example>> http://localhost:9240/_cat/snapshots/default?v

  2. GET http://<es_host:es_port>/_snapshot/<repo_name>/<backup_filename>/_status?pretty
    For example>> http://localhost:9240/_snapshot/default/fullbackup/_status?pretty

The Command is as below
http://localhost:9240/_snapshot/default/fullbackup/_status?pretty

When fetching the snapshot state, ES is throwing error → 'failed to read shard snapshot file". Mostly this occurs when the node is not able to access the file location that is configured in path.repo. Please check the shared file system location is configured properly under path.repo in elasticsearch.yml and it is accessible (read&write permission) by all nodes in the cluster.

This topic was automatically closed 90 days after the last reply. New replies are no longer allowed.